Vigtigt før du handler

1. Fair Fragt

 

Vi ved godt, at fragten på pakker ofte kan være en stor post.

Derfor bestræber vi os altid på at levere vores pakker til den bedst mulige pris.

Vores hjemmeside udregner fragten udfra vægten og massefylden på en vare. Hvis vi kan pakke varen mere økonomisk - og naturligvis samtidig forsvarligt - så bliver fragt posten mindre og til gavn for dig som kunde.

Uanset hvad vi gør, så koster fragt penge, men vi forsøger altid at gøre det så godt og billigt, som muligt.
Vi retter din ordrebekræftelse til og ændrer prisen hvis vi kan lave fragten billigere og trækker selvfølgelig så det mindre på dit betalingskort.

 

2. Levering

For at kunne levere fragtfrit på dæk til privat adresse SKAL der påføres ordren hvor transportfirmaet må stille pakken - Kører transportfirmaet forgæves pålægges et gebyr på 150kr. som opkræves efterfølgende.
(Læs evt. mere her om i handelsbetingelserne)

 

3. Trykfejl og udsolgte varer


Da vi trækker mange af vores varer fra fjernlager rundt om i Danmark og Tyskland som andre også gøre kan der forkomme tilfælde hvor varen er udsolgt fordi vi er flere der trækker fra de samme fjernlager.
Alle kan lave fejl og det gør vi desværre også indimellem så derfor kan der forekommer  forskellige fejl og heriblandt også trykfejl, men vi plejer at finde en løsning sammen med kunden.
 

4. Godkendt ordre

Når du har handlet og afsluttet din ordre får du automatisk en ordrebekræftele på det du har bestilt som systemet automatisk sender til dig. Her kan vi først bagefter tjekke at ordren er iorden og sender dig endnu en ordrebekræftelse hvori der står i kommentar feltet "din er ordre er endelig godkendt"
Er ordren ikke iorden kontakter vi dig pr. mail eller telefon.


5. Fravigelse af Købelovens § 75a:

Ved køb af reservedele og andre produkter på www.skallerupsmeden.dk aftales det, at fravige Købelovens § 75a. Køber accepterer således, at reservedele / additiver osv. købes og leveres uden nærmere vejledning vedrørende montering, anvendelse, opbevaring og vedligeholdelse.
Montering af vores produkter foregår udelukkende på kundens eget ansvar.